Glasfusing. Het transparante en opaak glas wordt gesnedenen, voorzien van glaspoeders en stringers om een boeiend ontwerp te maken . Daarna wordt het versmolten en gebogen.

uit 2015 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

glazen schaal blauw

2020

Glasfusing De schaal is gemaakt van gefused glas Het glas is 6 mm dik, 39 cm. doorsnee en 7 cm. hoog  Een echte blikvanger met prachtige tinten blauw, bruin en gebroken wit, beige.

schaal glas amber

2016

Glazen schaal , glasfusing , amberkleurig transparant , opaak wit en verschillende andere glaspoeders, voedselveilig en afwasbestendig,  een eigen uniek ontwerp ,  doorsnee 40 cm. 6mm. dik glas .    

wandobject rood

2017

Wandobject van gefused glas. Het hangt 2 cm van de wand af zodat het licht gaat spelen met de kleuren.

glazen schaal ochtendgloren

2015

Glazen schaal , Gefused en daarna gebogen . De glazen schaal is afwasbestendig en voedselveilig. Het is 100% glas en ovengevormd. Eigen ontwerp en eenmalig( unicum). Het turkooise deel is transparant met kleine luchtbelletjes (wat een sprankelend effect geeft) en de oranje/geel/bruine  baan is niet transparant Mijn glas wordt gestookt met stroom wat met zonnenergie is opgewekt.       

wandobject groen

2017

Wandobject van gefused glas . Hangt 2 cm van de wand waardoor de kleuren van het glas als schaduw op de muur te zien zijn, afhankelijk van de lichtinval.  

glazen schaal veren

2015

Glasfusing , Het glas wordt bewerkt met diverse glaspoeders en een speciaal medium . Daarna wordt het versmolten tot een dikte van 6mm. Om het gewenste efect te krijgen bewerk en stook ik het g;las meerdere malen . Ben ik tevreden over het ontwerp dan wordt het rond gesneden glas gebogen in een mal. Het glas kan gewoon afgewassen worden en is 100% voedselveilig. Te zien bij Galerie Arthuus te Loenen doorsnee 40 cm.  dikte 6mm.

Torso turkoois

2019

Een torso van semi transparant glas. Ovengevormd glas, Glasfusing en slumping, Geplaatst op een hardstenen sokkel. De klauren zijn in meer of mindere mate transparant. Kleine details aangebracht. Het glas is 6 mm dik.   

Dutch like skating

2018

Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 . Een kenmerkend iets voor Friesland een combinatie van twee sportuitingen. Gemaakt op een originele houten schaats.  VERKOCHT

Torso vanilla

2017

Een torso van gefused glas met diverse kleuren , vanille/creme turkoois oker blauw bruin. Opaal en transparant glas . Eerst wordt de vorm gefused en daarna gebogen op een mal. Dit alles in de glasoven onder verschillende temperaturen en omstandigheden. De torso wordt daarna bijgewerkt en gezaagd en geplaatst op een hardstenen sokkel. Te zien bij galerie ARTHUUS te Loenen.

wandobject

2017

Een kleurrijk wandobject met kleine details. Gefused glas. Het object hangt 2.5 cm van de muur en geeft daarom een suggestie van diepte. De kleuren komen als schaduw terug op de muur, afhankelijk van de lichtinval. 

wandobject turkoois

2017

Een wandobject van gefused glas. Het glas is in relief opgebouwd en hangt 2 cm. van de wand zodat het licht de kleuren op de muur, afhankelijk van de lichtinval, weerspiegeld

glaspaneel turkoois

2016

Glas en glaskorrels zijn op het blanke glas aangebracht en verschillende keren gestookt op verschillende temperaturen. Dit maakt dat door de lichtinval het glas verieert in kleur en schittering. Het glasobject staat op een hardhouten sokkel. De sokkel is 13.5cmx6x2.5cm.De afmeting is de totale afmeting inclusief sokkel VERKOCHT

beweging

2015

Een object van gefusede glas en daarna gebogen .Te zien bij galerie Sille in Oudewater.Verkocht