GALERIE PEREBOOM. In 2005 heb ik in Oudehorne(frl.) mijn eigen galerie en beeldentuin geopend. Galerie Pereboom is alleen op afspraak te bezoeken.  U bent van harte welkom maar bel dan even om een afspraak te maken.Tel:0513 542110  of stuur een mail  via www.galeriepereboom.com   

Ligging Galerie Pereboom is gelegen aan een zandpad, de Eilewijksreed te Oudehorne, op een uniek landelijk gelegen locatie. Een bezoek aan de galerie is goed te combineren met museum Belvedere te Oranjewoud.

Kenmerkend voor mijn beelden zijn de krachtige persoonlijke stilering en de volumes die van alle kanten verrassend zijn. Het werk ontstaat vanuit een realistisch uitgangspunt waarbij het idee in meer of mindere mate verdwijnt en meer abstracte vormen ontstaan. Als kijker vergeet je de voorstelling en raak je in de ban van het lijnenspel en de overgang in de volumes. De beelden worden uitgevoerd in kunsthars, glas, steen en  brons.

Schilderijen. Deze zijn altijd kleurrijk en helder van toon. Veelal is het een combinatie van abstract en in meer of mindere mate figuratieve elementen  De serie :verbeelde schilderijen' kunnen in opdracht gemaakt worden

Als u zich  op de  nieuwsbrief. abonneert ( zie menubalk)   dan ontvangt u altijd als eerste het nieuwste werk., De nieuwsbrief verschijnt onregelmatig.