(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

wandobject groen

2017

Wandobject van gefused glas . Hangt 2 cm van de wand waardoor de kleuren van het glas als schaduw op de muur te zien zijn, afhankelijk van de lichtinval.  

Zonder titel

2017

Te zien bij Galerie Pereboom . Dubbeldik canvas doek . Zijkanten geschilderd, dus direct op te hangen . Lang en smal. Artel doek dus nooit kromtrekken.

Borstbeeld

2016

Een borstbeeld van serpentijn op een hardstenen sokkel. de sokkel is h6xb13xd8.  

hanger glas met spang

2016

Glazen hanger met spang. Glasfusing. 6mm dik 

manchetknopen glazen

2016

Gefusede glazen manchetknopen. Donkerblauw, paars

Stier

2017

Een stier van serpentijn met krachtige vormen.Geplaatst op een hardstenen sokkel. Unicum.

staand

2018

Staand een strak beeldje van gegoten glas. De mal wordt met glas in de oven uitgestookt.(kilncasting). Het is een roodbruine kleur glas. Door het lichtinval verandert  de kleur van het glas gedurende de dag. Op hardstenen sokkel.

De melkboer 2

2019

Uit de serie Verbeelde Schilderijen . Schilderij met een melkbus, koeien en klompen. Friese klompen omdat Friesland bekend staat om zijn Friese stamboekkoeien. De koeien zijn klein omdat de veestapel moet krimpen. Kleiner koeien is misschien een idee . Acrylschilderij op linnen canvas, direct op te hangen . Mijn verbeelde schilderijen zijn deels vrij werk en in opdracht. Met uw fotomateriaal en mijn fantasie . Heeft u vragen dan graag een mail.

Een regenachtige dag op het strand

2019

Schilderij op linnen doek. Een kindje in regenjas en een hondje samen in de regen. Gemaakt met een beetje humor. In opdracht 

Girl on a swing

2019

Een klein schilderijtje van 30 x30 cm. Geschilderd met acryl en inkt op een katoenen canvas. Een minimalistisch landschap opgezet met veel kleurnuances. Het meisje op de schommel staat voor vrijheid. Uit de serie Into the great wide open, 

Torso wit albast

2019

Een torso van wit albast geplaatst op een hardstenen sokkel . De sokkel is 12cm. b 8cm.d en 3cm. h.Geinspireerd op de lichaamshouding/beweging van de torso. 

Dancing colors 1

2018

Schilderij op dubbeldik canvas. Diect op te hangen geen lijst nodig. Kleurijk. afmeting 130x90 cm. dik 4. Het schilderij is voorzien van een transparante u.v. bestendig vernis , semi gloss.

Orange landscape

2018

Geschilderd op populieren multiplex 15 mm. dik Zijkanten ook beschilderd.  Vooerzien van een uv, zijdeglans,  protected vernis.Voorzien van ophangsysteem.

Red and blues 1

2018

Een kleurig schilderij met als basis rood en blauw. De zijkanten zijn ook beschildert. Direct op te hangen .Artel katoenen doek.

Rood, grijs en zwart

2018

Geschilderd met acryl op populieren multiplex . Voorzien van een semi gloss vernis en voorzien van ophangogen. Direct op te hangen zijkanten beschilderd. 

Spelevaren glas

2018

Een beeld van gegoten glas . Glasdikte 3.5 cm. Amberkleurig.Op hardstenen sokkel. Te zien bij galerie Sille in Oudewater

blauw paard glas

2016

Een gestileerd blauw glazen paard . Techniek kilncasting. Geplaatst op een hardstenen sokkel. Te zien bij galerie Sille Oudewater

glaspaneel rood

2016Glaspaneel gefused glas . Verschillende kleuren glas, glaskorrels en glaspoeder. Meerdere keren gestookt. Geplaatst op hardhouten sokkel . Sokkel 13.5x6x2.5cm. Afmeting glasobject inclusief sokkel

glaspaneel turkoois

2016

Glas en glaskorrels zijn op het blanke glas aangebracht en verschillende keren gestookt op verschillende temperaturen. Dit maakt dat door de lichtinval het glas verieert in kleur en schittering. Het glasobject staat op een hardhouten sokkel. De sokkel is 13.5cmx6x2.5cm.De afmeting is de totale afmeting inclusief sokkel  

Ritme

2016

Een beeld van witte albas. De albast is wit en enigzins doorschijnend. Afwisselend ronde en hoekige vormen. 

Torso serpentijn

2016

Een torso van serpentijn . Geplaatst op een hardstenen sokkel. Nadruk ligt op ronde en strakke vormen. Sokkel is 16x12x6cm.

uiltje

2016

Techniek kilncasting gegoten glas. Dikte van het glas is 4cm. Geplaatst op hardstenen sokkel.Hoogte sokkel 6cm ,